Απολυμάνσεις - Αποφράξεις AVAS
 
 
 
 
 
 
 
 
για ό,τι δεν τρέχει... τρέχουμε εμείς!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αποφράξεις - AVAS |Νότια Προάστια

 

 
Για αποφράξεις (φρεατίων, νιπτήρων, νεροχυτών κ.ά.), η εταιρεία AVAS στα Νότια Προάστια είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές.

Η εμπειρία, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός μας, μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε και να ολοκληρώνουμε με επιτυχία και σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε σχετική εργασία μας ανατεθεί.

Oι άνθρωποι μας, στην εταιρία Απόφραξης AVAS διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ευγένειας. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ένα άψογο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία απόφραξης. Οι εργασίες μας πάνω στον καθαρισμό αποχετεύσεων ολοκληρώνονται άμεσα, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και υλικών καλής ποιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε:

 
 
 
 
 
 
Απόφραξη Λεκάνης
 
 
 
 
 
 
 
 
Απόφραξη Νιπτήρα
 
 
 
 
 
 
 
 
Απόφραξη Νεροχύτη
 
 
 
 
 
 
 
 
Απόφραξη Φρεατίου
 
 
 
 
 
 
 
 
Απόφραξη Αποχέτευσης
 
 
 
 
 
 
 
 
Συντήρηση Αποχέτευσης
 
 
 
 
 
 
 
 
Διάγνωση με Κάμερα
 
 
 
 
 
Για τις δύσκολες περιπτώσεις διαθέτουμε και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει την ακριβή θέση του προβλήματος.

Εκτός από αποφράξεις, η εταιρεία AVAS στα Νότια Προάστια αναλαμβάνει και συντηρήσεις αποχετεύσεων σε πολύ οικονομικές και συμφέρουσες για τους πελάτες μας τιμές.

Διαθέτουμε σύγχρονο και συνεχώς ανανεωμένο στόλο καθώς και εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, με τη βοήθεια των οποίων σας δίνουμε άμεση λύση 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.