Απολυμάνσεις - Αποφράξεις AVAS
 
 
 
 
 
 
 
 
για ό,τι δεν τρέχει... τρέχουμε εμείς!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απολυμάνσεις - AVAS |Νότια Προάστια

 

 
Η εταιρεία AVAS στα Νότια Προάστια αποτελεί την εγγύηση που ζητάτε για απολυμάνσεις, με εργασίες άριστης ποιότητας και σε πολύ οικονομικές για την αγορά τιμές.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας όλο τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα παρασίτων, προσφέροντάς σας ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση, γνώση & επαγγελματισμό.

Εκτός από απολυμάνσεις, αναλαμβάνουμε επίσης:

 
 
 
 
 
Απεντομώσεις
 
 
 
 
 
 
 
 
Μυοκτονίες
 
 
 
 
Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα και στόλο που πληρεί όλες τις απαιτούμενες και απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε να βρισκόμαστε δίπλα σας & να επιλύσουμε με συνέπεια -ό,τι και αν έχει διαταράξει την καθημερινότητα σας- σε συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Απολυμάνσεις με πιστοποιητικό

Όλες μας οι εργασίες συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε. & του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι άοσμα και ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα κατοικίδια, αλλά και το περιβάλλον.

Εξυπηρετούμε τις βασικές ανάγκες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.ά.

Ο υπεύθυνος επιστήμονας που απασχολείται στην εταιρεία AVAS (πιστοποιημένος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) διαθέτει την άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας. Επιπρόσθετα, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει τον χώρο σας ολοκληρωμένα, για να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με πιστοποιητικό απολύμανσης και αναλαμβάνει την εφαρμογή των κατάλληλων για κάθε πρόβλημα μεθόδων (ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.).

Παράλληλα, συναισθανόμενοι της εποχής που διανύουμε, προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατήσουμε τις τιμές μας σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, πάντα χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών μας!